TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori
Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/). Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si studierea stirilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala: Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul utilizatorului: Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile informatiei si compatibilitatea acesteia si prin vizitarea altor paginii, daca informatia va este utila. Administratorul site-ului LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau date modificate de catre organizator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine imagini care nu sunt incluse in imaginile standard.

Nereguli: In scopul accesarii, utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal sau completarea de date pentru a trimite un mesaj. Prin prezenta, declarati si sunteti de acord ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul site-ului si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea site-ului sau a altor date de acces. LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/) nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a site-ului.

Drept aplicabil: Prin folosirea site-ului LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna "Termenii si conditiile de utilizare" si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului: Administratorul LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului LIGA CULTURALA FIII GORJULUI (http://fiiigorjului.ro/) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau telefon.

Va multumim pentru intelegere.


Galerie Imagini

Carmen Felicia Sarcinaion dragan  - Fiii Gorjului Iulia-Chira Dumitru Zamfir - Fiii Gorjului Emilia Dragotoiu Nanu  - Fiii Gorjului Marian si Adriana Stelea  - Fiii Gorjului Maria Beatrice Bandoiu  - Fiii Gorjului Maria Constantin  - Fiii Gorjului Gabriel-Gorjanugheorghe-porumbelRoxana-CroitoruNICOLETA-LATARETU marian-medregoniu-gorj claudia-torop-gorj Carmen Felicia Sarcina

Progame & proiecte

In fiecare an noi avem întâlnire la Tg-Jiu la începutul lunii iunie în care sărbătorim Revoluţia lui Tudor Vladimirescu. Nu există an în care să nu mergem pe Câmpia Soarelui la Padeş. Acolo se ţine un concert artistic, se depun coroane de flori .

Contact

Biroul executiv al Ligii are în componenţă alături de Preşedintele Ligii , Secretar General  şi  4 Vicepreşedinţii, conducători ai comisiilor speciale, Departament cu probleme culturale, Domeniu social , Organizaţia de tineret.

Address: Calea Plevnei 138
Telephone:+40 21 317 91 36
FAX:+40 21 317 91 43
Others: +40 21 312 59 07
E-mail: Fiii Gorjului

asti automation  revista culturala fiii gorjului
Radio CONSENS Romania, un post de radio ce difuzeaza muzica populara din toate zonele, muzica de petrecere si uneori muzica straina. Asculta live Radio Consens - cea mai frumoasa muzica populara de la Maria Tanase si pana azi !  ansamblu doina gorjului


Radio Fiii Gorjului
Aveti nevoie de mai multe informatii? Dati-ne un telefon la +40 21 312 59 07

Povestiti acum un eveniment din realizarile Dvs.

Nu uitati, Noi Suntem Gorjeni !  PERSONALITATI SACRE ALE CULTURII, CREATIEI, MUZICII POPULARE
Emilia Bubulac
 

INFORMATII UTILE

Despre
Termeni si conditii
Confidentialitate
Intrebari frecvente
Arhiva

DOMENII & PERSONALITATI

Literatura
Poezie
Dorel Cosma - IGF
Dorin Grama - Tv Favorit
Traditii

PARTENERI

Asti Automation.
World Folklore Union IGF
Asotiatia Nationala de Folclor
Tv Favorit
Ziar Consens

PORTOFOLIU ARTISTIC

Emilia Bubulac
Doina Gorjului
Dumitru Zamfira
Emilia Dragotoiu Nanu
Polina Manoila


fiii gorjului
~ Aceasta este o platforma a Ligii Culturale "Fiii Gorjului", in care, evenimentele din viata Dvs, a gorjenilor, sunt pe primul loc ! ~

Radio Consens Romania


FIII GORJULUI LIGA CULTURALA, A GORJENILOR DE PRETUTINDENI


Copyright © Fiii Gorjului.Ro © ~ Toate drepturile rezervate ~ ©

Profesional Admin by Ziar Consens
  Institutii culturale Gorjrne  
Biblioteca Judeteana Gorj   Doina-Gorjului-cjg   muzeu-judetean-gorj   scoala-populara-de-arta


logo cj gorj
cosmin popescu, Presedinte C.J.Gorj Romania
Cosmin
Popescu
Presedinte
C.J.Gorj
flag romania


Romania
Harta Judetului Gorj by Fiii Gorjului Click - Harta Judetului Gorj


Ziar Consens   Asti Automation   CONSENS TV   Radio Fiii Gorjului     Radio Consens Romania      

IP-ul Dvs. este _

  FIII GORJULUI LIGA CULTURALA, A GORJENILOR DE PRETUTINDENI