FIII GORJULUI

  FIII GORJULUI LIGA CULTURALA, A GORJENILOR DE PRETUTINDENI

Carmen-Felicia-SarcinaPrima carte romaneasca lansata simultan in 14 limbi !!!

Targul Gaudeamus, Expo Book Title
Ofiter de politie din Arad, Sebastian Burnaz, este protagonistul unui record editorial inedit: cartea sa, Congresul iubirii, a fost lansata sambata, 25 noiembrie 2017, la Targul International de Carte Gaudeamus, simultan in 14 limbi. Targul International de Carte Gaudeamus a gazduit in acele zile un eveniment editorial ce reprezinta in acelasi timp un moment inedit, dar si un record in materie de aparitie editoriala: Cartea initiatica "Congresul iubirii", scrisa de ofiterul de politie Sebastian Burnaz din Arad, a fost lansata simultan in 14 limbi, sambata, 25 noiembrie 2017, la standul ExpoBookTitle (243). Dupa un efort editorial de aproape trei ani, proiectul "Congresul iubirii", la care au lucrat traducatori si redactori din optsprezece orase din intreaga lume, a fost publicat in romana, maghiara, engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, portugheza, turca, rusa, chineza, japoneza, coreeana si hindi, cartea fiind disponibila in toate aceste limbi prin libraria Amazon.com. in Romania, volumul este disponibil, in format tiparit, in limbile: romana, maghiara, italiana şi in editie bilingva, romano-coreeana. Pentru limbile cu grafie latina, cartea foloseste in premiera fontul Friends FR 2016, realizat special pentru acest proiect de catre designerul roman Florin Florea, absolvent al Universitatii de Arta si Design din Cluj. Sebastian Burnaz, 41 de ani, absolvent al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, dar si al facultatilor de stiinte juridice si economice, a lucrat 13 ani in cadrul Politiei de frontiera, iar de cinci ani este ofiter de investigatii criminale in cadrul unei sectii de politie din Municipiul Arad. Este pasionat de intelegerea sufletului uman, de dezvoltare personala, de intelepciune si cunoastere.
Prima carte romaneasca lansata simultan in 14 limbi !!!
 
 

Gorjeni de 7 stele Sub Egida si daruirea Marilor Valori

Prepresedinte by Fiii Gorjului   |   Sabin Stamatescu onoaresi respect

Interviu Ziar Consens

Motto-ul dupa care m-am condus în viata: Tot ce fac, sa fac bine!
Ne mândrim cu faptul că suntem singura Ligă pe domeniul cultural care rezistă de atâţia ani, care are activitate şi care se poate lăuda cu nişte realizări în comparaţie cu alte regiuni ale ţării. .

"Îmi face o plăcere deosebită să vorbesc despre Liga gorjenilor al cărui vicepreşedinte cu probleme economice sunt ..."

Am căutat ca Liga să aibă un Statut aparte cu membrii asociaţi şi membrii simpatizanţi şi o locaţie. După ce am intrat eu în Ligă, sediul a fost oficializat aici în cadrul firmei mele, Calea Plevnei 139. Aici ţinem şedinţele, avem sălile de conferinţă, există un număr de telefon 021 312 59 07 la care gorjenii pot suna.

Foto Membrii Fiii Gorjului

Valori Internationale Oscar Mondial pentru Folclor

Departament cultural by Fiii Gorjului   |   Emilia Bubulac mandrie de roman

Emilia Bubulac ~ Oscarul Mondial pentru Folclor

Dupa cate stim, de-a lungul timpului, din neamul de cantece, datini si obiceiuri ale fiecaruia dintre noi, pastrate cu grija si sfintenie in acea miraculoasa si divina “cutiuta” a sufletului romanesc, ramane acel nesfirsit si tot timpul prezent in folclor, niciodata neintrecut, care ne duce in acea lume de vis, a cantecului, a dorului, incepind ca de fiecare data cu: “A fost si este un cantec … “ .
Emilia Bubulac premiata cu Oscarul Mondial pentru Folclor
Da, este folclor … “ dar, de data aceasta, pentru prima oara, nu se opreste doar in trecut, traiesti in prezent, continua sa traiesti pe mai departe cu tezaurul lasat mostenire de marile valori precum Maria Tanase si nu va avea vreodata sfarsit, va dura cat dureaza Pamantul, deoarece, marii artisti, au viata vesnica prin cea ce destinul le-a harazit.

A Dvs, Emilia Bubulac

Vezi Galerie Foto

Page 1 of 2 1 2 »

 Monografia Comunei Negomir - Sub egida Academiei Romane

monografia comunei Negomir - Gorj monografia comunei Negomir - Gorj
Play & Full Screen ~ Tv Consens !

Autor - Dumitru Cauc, profesor doctor de istorie

Adauga un

Comentariu
Numele, adresa, telefon:


Adresa E-mail:


Text Comentariu


 ~ Aceasta este o platforma a Ligii Culturale "Fiii Gorjului", in care, evenimentele din viata Dvs, a gorjenilor, sunt pe primul loc ! ~

   La Vernisajul Expozitiei de Arta a Gorjenilor ~ Palatul Parlamentului ~ ( Sala Constantin Brancusi ) 6 Iulie 2017
Marian si Adriana Stelea  - Fiii Gorjului Marian si Adriana Stelea  - Fiii Gorjului 

Galerie Imagini

Carmen Felicia Sarcinaion dragan  - Fiii Gorjului Iulia-Chira Dumitru Zamfir - Fiii Gorjului Emilia Dragotoiu Nanu  - Fiii Gorjului Marian si Adriana Stelea  - Fiii Gorjului Maria Beatrice Bandoiu  - Fiii Gorjului Maria Constantin  - Fiii Gorjului Gabriel-Gorjanugheorghe-porumbelRoxana-CroitoruNICOLETA-LATARETU marian-medregoniu-gorj claudia-torop-gorj Carmen Felicia Sarcina

Progame & proiecte

In fiecare an noi avem întâlnire la Tg-Jiu la începutul lunii iunie în care sărbătorim Revoluţia lui Tudor Vladimirescu. Nu există an în care să nu mergem pe Câmpia Soarelui la Padeş. Acolo se ţine un concert artistic, se depun coroane de flori .

Contact

Biroul executiv al Ligii are în componenţă alături de Preşedintele Ligii , Secretar General  şi  4 Vicepreşedinţii, conducători ai comisiilor speciale, Departament cu probleme culturale, Domeniu social , Organizaţia de tineret.

Address: Calea Plevnei 138
Telephone:+40 21 317 91 36
FAX:+40 21 317 91 43
Others: +40 21 312 59 07
E-mail: Fiii Gorjului

asti automation  asti automation
Radio CONSENS Romania, un post de radio ce difuzeaza muzica populara din toate zonele, muzica de petrecere si uneori muzica straina. Asculta live Radio Consens - cea mai frumoasa muzica populara de la Maria Tanase si pana azi !  Carmen Felicia Sarcina


Radio Fiii Gorjului
Aveti nevoie de mai multe informatii? Dati-ne un telefon la +40 21 312 59 07

Povestiti acum un eveniment din realizarile Dvs.

Nu uitati, Noi Suntem Gorjeni !  PERSONALITATI SACRE ALE CULTURII, CREATIEI, MUZICII POPULARE
Emilia Bubulac
 

INFORMATII UTILE

Despre
Termeni si conditii
Confidentialitate
Intrebari frecvente
Arhiva

DOMENII & PERSONALITATI

Literatura
Poezie
Dorel Cosma - IGF
Dorin Grama - Tv Favorit
Traditii

PARTENERI

Asti Automation.
World Folklore Union IGF
Asotiatia Nationala de Folclor
Tv Favorit
Ziar Consens

PORTOFOLIU ARTISTIC

Emilia Bubulac
Doina Gorjului
Dumitru Zamfira
Emilia Dragotoiu Nanu
Polina Manoila


~ Aceasta este o platforma a Ligii Culturale "Fiii Gorjului", in care, evenimentele din viata Dvs, a gorjenilor, sunt pe primul loc ! ~
Radio Consens Romania


FIII GORJULUI LIGA CULTURALA, A GORJENILOR DE PRETUTINDENI


Copyright © Fiii Gorjului.Ro © ~ Toate drepturile rezervate ~ ©

Profesional Admin by Ziar Consens
  Institutii culturale Gorjrne  
Biblioteca Judeteana Gorj   Doina-Gorjului-cjg   muzeu-judetean-gorj   scoala-populara-de-arta


Presedinte C.J.Gorj Romania
Cosmin
Popescu
Presedinte
C.J.GorjRomania
Harta Judetului Gorj by Fiii Gorjului Click - Harta Judetului Gorj


Ziar Consens   Asti Automation   CONSENS TV   Radio Fiii Gorjului     Radio Consens Romania    

IP-ul Dvs. este _

  FIII GORJULUI LIGA CULTURALA, A GORJENILOR DE PRETUTINDENI